Dictatură UDMR la Carei. Componența comisiilor de specialitate a fost stabilită înaintea ședinței Consiliului Local

• publicat la: 27 octombrie 2020
Dictatură UDMR la Carei. Componența comisiilor de specialitate a fost stabilită înaintea ședinței Consiliului Local

Astăzi a avut loc la sediul Primăriei Carei ședința CL de constituire a comisiilor de specialitate  și de alegere a viceprimarului. Aceasta e varianta oficială. Cea reală este că ședința a avut loc pentru a pune  în curat cele stabilite de primarul evazionist Kovacs. Acesta a trecut ca de obicei peste lege și a refuzat grupurilor de consilieri nominalizările.

La ședința de azi, primarul Kovacs a făcut propunerea pentru președintele de ședință, tot el a făcut propunerea pentru COMPONENȚA NOMINALĂ a comisiilor de specialitate  și evident propunerea pentru viceprimar. Obligația morală față de serviciile aduse de Keizer în 2008 pentru alegerea ca presedinte UDMR au făcut ca postul de viceprimar să fie una dintre recompense. Propunerea primarului evazionist pentru funcția de viceprimar tot din cadrul UDMR Carei a fost votată de toți cei 18 consilieri prezenți, grupurile PSD și PNL Carei neavând nicio nominalizare.

Listele NOMINALE cu componența comisiilor de specialitate au fost gata întocmite la începutul ședinței și aduse de către secretarul juridic Adela Oprițoiu.

S-a procedat la fel ca la ședințele de partid comunist în care era specializat  atât evazionistul Kovacs cât și pensionarul Keizer Ludovic. Singura intervenție  a fost din partea consilierilor PNL Carei care au dorit ca să schimbe comisia de învățământ în care a fost numit Titel Timoc cu cea juridică.  Schimbarea a avut loc doar după ce a fost primită încuviințarea traseistului politic Keizer și a evazionistului Kovacs. Consilierul Petkes a dorit să îl păstreze la comisia juridică pe Keizer dar evazionistul Kovacs a specificat…,,lasă Joska așa cum e că știu eu ce spun, nu trebuie să fie  în comisia asta, e bine așa cum e…,,.

 

.

Ședința de deschidere a noului CL Carei a demonstrat că s-a dorit dictatura în locul democrației. Și dacă tot au fost făcute jocurile înainte de ședință și mașina de vot a fost reactivată, ce rost  mai avea ca să fie atenți consilierii la ce se petrece în sala de ședință?

În Primăria Carei sub administrație UDMR, nici pe sticlele de apă nu apare denumirea orașului în limba română ci doar în limba maghiară! Doar salariile  și indemnizațiile se acceptă în ,,bani cu însemne românești,,.

În timp ce  nouă ni se impune purtarea corectă a măștii, alții se eschivează știind că sunt protejați de tătucul evazionist prin blogul de scandal pe care îl întreține.

Și la această ședință au participat doar 13 consilieri UDMR din cei 14 aleși deoarece încă nu a fost validat Roman Adrian.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu