Ipocrizie – marcă înregistrată UDMR Carei

• publicat la: 4 martie 2021
Ipocrizie – marcă înregistrată UDMR Carei

Consilierii UDMR din Consiliul Local Carei țin seama doar de cutumele pe care le vor și calcă în picioare cu aroganță cutuma potrivit căreia dacă primarul se alege un cetățean de etnie maghiară atunci viceprimarul va fi ales din rândul consilierilor români.  Doar în perioadele de ocupație Careiul a avut la conducere numai etnici maghiari. 

La ședința ordinară din 16 februarie a Consiliului Local Carei s-a discutat despre stabilirea președintelui de ședință care va urma după consilierul UDMR Petkes.

Potrivit  înregistrării postate pe pagina Primăriei Carei, consilierii UDMR fac referire la  o cutumă potrivit căreia următorul președinte de ședință va fi ales în ordine alfabetică celui care urmează actualului președinte de ședință. De cutuma potrivit căreia se alege  un viceprimar  român dacă primarul e maghiar nu se mai ține seama din 2008 încoace. S-a terminat și cu respectul reciproc și cu toleranța și cu nediscriminarea.  Sfidarea românilor din Carei de către conducerea UDMR a devenit deja o practică obișnuită.

Urmăriți de la min.16…

.

 

Nu este singurul caz de ipocrizie manifestată de consilierii UDMR. În timp ce românii trebuie să se lupte pentru obținerea oricărui aviz de amplasare a unui monument românesc, când vine vorba de inițiativele UDMR,  acestea apar direct pe Ordinea de zi a Consiliului Local cu tot cu asigurarea finanțării acestora din bugetul local.

Buletin de Carei

comentarii

Raspunsuri

Lasati un comentariu