Ședință extraordinară la CL Carei. Încă se caută programe ,,ușoare,, pentru varianta online

• publicat la: 8 martie 2021
Ședință extraordinară la CL Carei. Încă se caută programe ,,ușoare,, pentru varianta online

Primăria Carei anunță o nouă ședință extraodinară a Consiliului Local prin mijloace electronice. Din martie 2020 specialiștii din Primăria Carei nu au găsit programele adecvate despre care vorbea evazionistul Kovacs pentru ca ședințele să se poată desfășura online.

,, Colegii caută acum varianta prin care să instalăm niste programe să puteti lucra usor  cu ele deci până la sfârșitul lunii martie veti primi tablete ..eu fiind optimist  sper că vom reusi să facem nu numai sedinte online ci si tete a tete….pentru că e mai bine să ne vedem la față e mai bine..cu riscurile infectării cu tot…dar încercăm să îndrăznim să avem sedinte nu numai online,,.  declara la 16 februarie primarul Kovacs.

Nu a fost completat nici până la această oră Procesul Verbal al ședinței ordinare din 16 februarie cu dezbaterile de la punctul Diverse dar sunt consemnate dezbaterile de la Diverse din cadrul ședinței din 26 februarie, ședință extraordinară la care nu se aprobă Diverse. Pentru reprezentanții UDMR Carei din conducerea orașului legea este aleatorie adică o respectă când și cum vor în total dispreț față de cetățeni.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu