Cântecul de lebădă al Prefectului de Satu Mare?

• publicat la: 10 februarie 2022
Cântecul de lebădă al Prefectului de Satu Mare?

Apariția pe sticlă în această seară a (încă)prefectului de Satu Mare arată că bătălia pentru funcția de prefect al județului e în plină desfășurare.

A mai trecut o ședință de Guvern cu numiri de prefecți și subprefecți și în județul Satu Mare a rămas tot prefectul ales de UDMR, cel care are avizul serviciilor, are alergie la steag tricolor în noul birou și scrie pe pagina sa denumirea județului  în limba maghiară atunci când se exprimă scris în limba română. Deja o face intenționat din moment ce am atras atenția de atâtea ori.

În această seară a fost invitat la ITV Satu Mare unde și-a exprimat opinia legată de menținerea sa  în această funcție.

“Eu nici măcar nu doresc să vorbesc despre acest subiect. După cum bine știți, s-a stabilit de la București, după discuția din coaliție, că funcția de prefect ar aparține PSD-ului. Am luat act de această decizie, eu îmi manifest în continuare dorința de a rămâne, pentru că mă consider un om dedicat în tot ceea ce fac și încerc să aduc o stabilitate. Nu știu când va fi această numire. Cert este un singur lucru. Indiferent cine va fi noua persoană, îi doresc să aibă sănătate și cel puțin jumătate din realizările mele dintr-un an de zile, în întregul său mandat”, a afirmat prefectul Tamas Altffater.

Cică ,,s-a stabilit de la București, după discuția din coaliție…,, dar  din coaliție face parte și UDMR deci UDMR a cedat postul de prefect către PSD. Că el se consideră dedicat e cu totul altă discuție mai ales că nu spune cui anume este dedicat. Nu mai devreme de 10 ianuarie 2022 a tratat cu dispreț urmașii românilor expulzați în 1940 din casele lor deși sunt tot locuitori ai județului. Aroganța nu l-a lăsat să coboare la discuții cu aceștia și a solicitat o delegație de maxim 5 persoane care să urce la biroul său vremelnic.

Narcisist de felul lui dacă e să luăm în considerare poza pusă pe imaginea sediului prefecturii recent inaugurată, se mai și laudă singur ,,indiferent cine va fi noua persoană, îi doresc să aibă sănătate și cel puțin jumătate din realizările mele dintr-un an de zile, în întregul său mandat”. Oare se referă la realizările sale privind traducerea prin Google de pe pagina sa personală?

Prefectul de Satu Mare revine la scrierea…,,județul Szatmar,,

Instituția Prefectului Satu Mare dezinformează ca să nu spunem că minte cu nerușinare!

Pentru Prefectura Satu Mare contează doar evenimentele maghiare de la Carei

Prefectul de Satu Mare – prezent la zilele Partium, absent la festival folcloric românesc

CERT este că județul Satu Mare are nevoie de un Prefect care să reprezinte toți locuitorii, indiferent de starea lor socială, indiferent de etnia sau naționalitatea lor.

Ajunge să ne uităm la sediul noii Prefecturi, cu placa pusă la cât mai puțină vedere, doar pentru cei care intră în clădire să fie vizibilă nu și pentru cei care sunt în trecere pe strada cu 3(trei) denumiri.

Sfidător, postează imagini de la activități în noul birou unde nu își găsește loc și un steag tricolor românesc așa cum avea în sediul din Palatul Administrativ.

..mai jos o imagine din fostul sediu al Prefecturii

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu