UDMR Carei organizează concurs de gătit în Parcul Dendrologic monument istoric de secol XVIII

• publicat la: 9 mai 2022
UDMR Carei organizează concurs de gătit în Parcul Dendrologic monument istoric de secol XVIII

Sâmbătă, 21 mai 2022, ONG-ul UDMR Carei anunță zi de picnic în Parcul Dendrologic Carei, un monument istoric de secol XVIII. Persoanele de contact sunt liderul UDMR din CL Carei, Fazakas Zoltan precum și consilierul Leitner Robert. Se anunță concurs de gătit deci în Parcul Dendrologic Carei se va face foc sub fiecare cazan de gătit deși locul este declarat monument istoric. Se lansează practic o invitație pentru încălcarea Legii 54 din 2012, Legea picnicului.

Conform Legii nr. 54/2012, ieşirile la iarbă verde pe domeniul statului sau al primăriilor locale sunt permise numai în locuri special amenajate. Orice activitate de recreere desfăşurată pe domeniul public, de una sau mai multe persoane, care implică şi consumul de alimente şi băuturi, ori aprinderea focului, este considerată activitate de picnic.

Aşa cum se permite funcţionarea unei crescătorii de cai în mijocul Parcului Dendrologic de o Asociaţie unde primarul este membru fondator şi o scuteşte de plata impozitelor tot aşa se permite de instituţiile obligate să vegheze la respectarea Legilor ca an de an să avem activităţi de picnic în parc fără  respectarea Legii picnicului. De parcă nu am avea în oraş destule locuri adecvate pentru astfel de activităţi.

Primarul evazionist Kovacs Eugen, preşedinte al UDMR Carei, oferă  din nou un exemplu negativ, o atitudine sfidătoare față de orice lege și reglementare.

Vor avea curaj să reacționeze instituțiile abilitate a proteja Parcul Dendrologic?

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu