Cătălin Botezatu la Carei la o prezentare de modă privată susținută cu 80 de mii lei de Primăria Carei. Acces interzis pentru careienii de rând

• publicat la: 8 iulie 2022
Cătălin Botezatu la Carei la o prezentare de modă privată susținută cu 80 de mii lei de Primăria Carei. Acces interzis pentru careienii de rând

Cătălin Botezatu este cel mai cunoscut designer român din țară si peste hotare a fost prezent aseară la Carei pentru o prezentare de modă în Parcul Dendrologic, Sărbătoarea Verii. Doar că sărbătoarea a fost pentru baroni locali și fețe de politicieni.

De la careieni s-au luat doar banii, 80 de  mii din bugetul local.

Careienii de rând au urmărit evenimentul din spatele gardurilor de fier și s-au întrebat nedumeriți de ce nu au avut voie să urmărească spectacolul din moment ce Primăria Carei era coorganizator și susținător financiar.

Din bugetul local al municipiului Carei, alimentat de careieni prin plata taxelor  și impozitelor locale, au fost alocați 80 de mii de lei pentru o prezentare de modă denumită în proiect…un eveniment de vară cu participarea lui Cătălin Botezatu. Careienii de rând  nu au fost admiși ca prezență.

Cei care erau întâmplător pe aleile parcului, neștiind de eveniment, au fost invitați de agenți de pază să părăsească zona. Careienii sunt admiși doar la casieria serviciului de taxe și impozite din Primăria Carei pentru a alimenta bugetul local de unde a și fost sponsorizat evenimentul.

 

În seara de joi, 7 iulie 2022, a avut loc în fața Castelului din Parcul Dendrologic Carei un eveniment monden, privat, legat de  o prezentare de modă. Primăria Carei a alocat bani de la bugetul local prin votul consilierilor aleși la ședința din 7 iunie 2022. Primarul evazionist a venit de la Urziceni Pădure ca să participe la evenimentul susținut cu 80 de mii de lei din banii careienilor care nu au avut acces.

Carei, orașul-castel în care supușii contribuie cu taxe și impozite locale pentru evenimentele private ale Primăriei Carei. Primarul evazionist vrea doar banii careienilor nu și prezența lor.

Buletin de Carei

comentarii

de MIRON la 11 iulie 2022 - 08:05

primaria e plin de bani . se plateste din impozitele noastre si publicul nu are acces . e normal . made in carei . si concursul auto a fost sponsorizat .

Raspunsuri

Lasati un comentariu