Angajat la Primăria Carei își întreține afacerea personală în timpul programului

• publicat la: 1 martie 2023
Angajat la Primăria Carei își întreține afacerea personală în timpul programului

 

Primarul evazionist Kovacs și-a angajat la cabinetul său doi consilieri. Niciunul nu avea la momentul angajării vreo realizare pe plan profesional deci nu se poate spune că au competența de a mai și consilia pe alții. Consiliera Lang Gyoparka a fost angajată imediat după absolvirea facultății deci se pare că primarul a avut nevoie nu de experiență profesională ci de  o …infuzie de tinerețe într-o administrație mult îmbătrânită dar și de un înlocuitor pentru scribul Megyeri ajuns primar la Căpleni.

Așa că noua consilieră semnează și ea materiale în anziksz-ul deținut de fiica primarului, consilieră județeană din partea UDMR.

Celălalt consilier este finul său, Szasz Lorand, analfabet funcțional care nu face diferența dintre ,,beneficiu,, și ,,a beneficia,, chiar dacă are studii economice.

Se pare că acesta nu are atribuțiuni din partea primarului evazionist din moment ce zilnic, în timpul programului de la Primăria Carei, își alimentează blogul său personal și comercial. Oră de oră. Careienii sunt numai buni de plată pentru angajatul primarului care își vede de afacerile personale în timpul programului de la primărie.

.

 

Și după cum declara azi vară la Poliția Municipală Carei, el este singurul care administrează blogul căruia el îi spune companie de știri. O minciună în plus ce mai contează la el după ce s-a făcut de tot râsul cu știrea despre polițista falsă din piață și despre troița ortodoxă din Satu Mare. A fost mult timp redactor și director la presa PSD iar după disputele cu președintele PSD a trecut acum la cabinetul președintelui UDMR Carei ajuns primar evazionist cu datorii la bugetul de stat pentru care are reținere lunară de 3-% din venit.

Făcătura cu ,,polițista falsă în piața Carei ,, nu a putut fi dovedită de Poliție și Parchet

Poliţia Municipiului Satu Mare confirmă informaţiile Buletin de Carei în Cazul Troiţa

Careieni solicită primarului Kovacs să își facă timp pentru a da ceva atribuții consilierului său dacă nu vrea să credem că își împart veniturile din blogul comercial administrat de specialistul în smuls buruieni de pe domeniul public. Poate ne spune și câte sporuri de proiect a încasat din bani publici dacă tot se rușinează să își facă publică Declarația de Avere.

De ce să plătim din bugetul local un angajat la Primăria Carei care se ocupă de afacerea sa personală în timpul programului doar pentru că este finul primarului evazionist?

În tot acest timp ne pleacă din oraș tinerii bine pregătiți care ajung să facă carieră în alte orașe  pentru că aici competența nu este un criteriu important la angajarea la Primăria Carei.

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu