(Re) Modernizarea Pieței agroalimentare Carei

• publicat la: 7 septembrie 2023
(Re) Modernizarea Pieței agroalimentare Carei

Piața din Carei se modernizează o dată la 8 ani. Arhitectul Paskucz de la firma 9Optiune SRL Baia Mare primește și proiectul (re)modernizării pieței agroalimentare din Carei după ce a făcut proiectul batjocoritor la adresa Monumentului Ostașului Român din Carei. Nimeni nu rămâne nerecompensat de primarul evazionist dacă îi servește interesele.

PROIECT modernizare Piața Carei

Arhitectul care face parte din Comisia zonală a monumentelor este angajat și la societatea care se ocupă de documentațiile proiectelor supuse avizării, cazul proiectului pentru distrugerea spațiului verde din jurul Monumentului Ostașului Român din Carei și flancarea lui cu 16  plăci de beton.

Miercuri, 6 septembrie 2023, primarul evazionist Kovacs a convocat consilierii în ședință online doar pentru aprobarea proiectului privind modernizarea pieței. Ședința este ținută la secret, departe de ochii careienilor care plătesc indemnizațiile consilierilor locali. Cu acordul tacit la Instituției Prefectului, se transformă o ședință publică de CL în una privată. Poate pentru că piața din Carei a mai fost modernizată în pragul unei alte campanii electorale. Comercianții care au cumpărat chioșcurile au fost obligați să le doteze cu geamuri termopan conform unui alt proiect.

Proiectul pentru modernizarea pieței agroalimentare Carei prevede demolarea  construcțiilor existente și construirea  unei hale mari, acoperite. Valoarea proiectului este de 24 milioane de lei dar cel mai important în prezent este Studiul de Fezabilitate pentru că e puțin probabil ca Primăria să aibă fondurile necesare pentru ducerea la bun sfârșit a tuturor lucrărilor. Studiile de Fezabilitate, plătite la prețuri astronomice, sunt  o modalitate de recompensare a apropiaților din grupul de interes.

Toți consilierii prezenți la ședința ascunsă de ochii careienilor au votat pentru proiectul primarului oferit băimăreanului Paskucz. Nimeni nu s-a mai abținut. Totul e lapte și miere în CL. Ceva pentru ceva, nu?

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu