Cenzură în loc de tras pe roată…deocamdată

• publicat la: 11 martie 2021
Cenzură în loc de tras pe roată…deocamdată

Au apus vremurile  în care românii patrioți erau trași pe roată, arși de vii, spânzurați sau jupuiți la propriu pentru că cereau drepturi egale cu ale minorităților din țară, pentru că cereau condiții umane de trai și abolirea iobăgiei, libertate religioasă și de exprimare.

La vremuri noi, metode noi.

Acum, paginile  și conturile românilor patrioți sunt raportate și închise, la fel în cazul publicațiilor românești care semnalează pericolele la adresa păstrării identității românești. Mihai Târnoveanu e la a treia pagină suspendată pe rețele de socializare, Daniela Ciută are două închideri de cont la activ și  interzicerea oricărei promovări. Praful s-a ales de libertatea de exprimare în România!

Pagina Buletin de Carei e cenzurată de angajații rețelelor de socializare care lucrează pentru sistem și sunt antiromâni. La fel a fost și în cazul Glasul.info care timp de 3  luni de zile a fost blocat la postări.

Sistemul actual nu vrea  publicații românești și nici români vocali care atrag atenția asupra pericolelor ce pasc poporul român. Istoria noastră se vrea îngropată iar țara scoasă la mezat. Manualul de istorie nu se mai numeste Istoria României iar în manualele de limba română predomină opere ale  unor autori străini.

Am mai avut parte de vremuri grele și de politicieni corupți și aserviți altor interese decât celor naționale. Nu a fost  ușor dar am învins mereu.

Pentru că suntem semințe!

Buletin de Carei

 

comentarii

Raspunsuri

Lasati un comentariu