Revoltător! Cum îţi poţi rupe picioarele pe banii tăi

• publicat la: 18 ianuarie 2017
Revoltător! Cum îţi poţi rupe picioarele pe banii tăi

Dacă pentru deszăpezirea arterelor rutiere au fost semnate contractele cu firme specializate pentru a nu perturba traficul, nu acelaşi lucru se întâmplă  când vine vorba de pietoni, mai ales de cei care sunt nevoiţi să participe la o înmormântare sau vor doar să aprindă o lumânare la mormintele celor dragi.

Circulaţia pe aleile din cimitirul central careian  este  o adevărată aventură. Luni au avut loc aici două înmormântări şi am avut ocazia să experimentez   deplasarea  pas cu pas, la propriu.  O suprafaţă sticloasă  era fiecare alee. Am fost şi astăzi să văd dacă s-a curăţat după ce am semnalat  pericolul deplasării prin cimitir în această perioadă. Nimic schimbat.

Două bătrânele  se plângeau că nu au reusit să meargă decât la unul dintre mormintele de care se îngrijesc datorită fricii de a nu  aluneca şi a păţi ceva. ..,, szörnyű, ennél rosszabb nincsen…Hat nagyon szépen koszonom ha erről fog irni,,  adică erau bulversate despre starea impracticabilă a aleilor şi mulţumeau pentru semnalarea acestei stări de fapt .

Dacă la prima ninsoare aleile ar fi fost măturate  acum am fi avut căi de acces sigure.

 

Daniela Ciută

 

comentarii

de mark la 19 ianuarie 2017 - 08:31

Asa este peste tot in oras.Nici in jurul castelului nu se poate circula.In reclama au aparut talpicii antiderapanti,va recomand cu incredere.

de norbert la 19 ianuarie 2017 - 09:12

cine ia banii in cimitir pentru curatenie?

de localnic!!! la 19 ianuarie 2017 - 13:39

@norbert
administratorul cimitirului VAJU+preotii mai putin parohul Filip care nu a vrut sa intre in mizeria cu capela si a construit unu conf standardelor europene. BRAVO LUI

de poet la 20 ianuarie 2017 - 14:09

fara alunecare asta important,cu buzunare pline e cel mai important,ce putem face,uitam ca in filme,ca nimeni nimic nu face,numai sacurile se umple cu multe promisiune nerezolvate.

de erik la 20 ianuarie 2017 - 22:19

la cine de la primarie a facut lucrare de constructii acesta care ia banii de la cimitire?

Lasati un comentariu