Avem și la Carei un păpușar care hotărăște cine participă și cine nu la ședințele de Consiliu Local

• publicat la: 13 iulie 2020
Avem și la Carei un păpușar care hotărăște cine participă și cine nu la ședințele de Consiliu Local

Parafrazându-l pe Tudor Gheorghe, putem spune că și la Carei păpușarul a hotărât.  Tu acolo, el aici, ăla să scrie ce i se spune, punem șefi ,,oameni apropiați care fac ce vrem și când vrem…oameni mici  ce se vor mari…nu am nevoie de deștepți, mediocrii cât mai mulți, proștii pe care îi promovăm sunt mai buni decât cei culți…ei nu întreabă nimic,,.

Așa că primarul Kovacs a decis ca înainte de alegerile locale să nu permită accesul presei și al careienilor la ședința extraordinară a CL din 13 iulie 2020. Doar el a decis dacă e să ținem seama de spusele secretarului juridic  care  indica a se remarca cine semnează invitația la ședință.

Primarul evazionist se justifică cu Starea de alertă dar crede că avem memoria scurtă și nu mai ținem minte cum în plină Stare de Ugență a organizat o ceremonie festivă pentru instalarea șefului de Poliție Locală numit după pensionarea lui Ecsedi Ioan care a ocupat tot fără concurs postul.

https://www.buletindecarei.ro/2020/05/ceremonie-festiva-de-investire-a-noului-director-de-la-politia-locala-carei-video.html

Primarul nu s-a temut de nerespectarea legislației în vigoare pentru că știa că nu va fi sancționat niciodată de vreo autoritate din județul Satu Mare dar se teme de prezența careienilor și a presei neaservite. Până una alta Instituția Prefectului a afirmat că ședințele Consiliului Local sunt publice.

Stim că primarul a falimentat toate societățile deținute, și nu puține, că nu cotizează cu impozite și taxe locale la buget și că plătește din banii careienilor consilieri personali care prestează muncă de propagandă în folosul său dar nu știm încă concret cât valorează drăgălășeniile  pentru care a ales să nu intervină în cazul afacerii  ,,miros greu deasupra Careiului,,.

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu