Atribuțiile analfabetului funcțional angajat la Primăria Carei ca și consilier al primarului

• publicat la: 19 august 2020
Atribuțiile analfabetului funcțional angajat la Primăria Carei ca și consilier al primarului

Careienii plătesc din banii lor salariile pentru doi consilieri ai primarului angajați pentru a semnala aspectele critice la adresa autorităților locale și a întocmi apoi rapoarte și informări pentru primar.  Ați citit bine.

Nu este un scenariu de film de epocă bolșevică ci se petrece la Carei. Tragic  e că cei doi consilieri angajați la cabinetul primarului știu să citească dar nu înțeleg mereu ce citesc și nici ce se discută pe la ședințele de consiliu local așa că rapoartele și compunerile lor sunt în consecință.

În Fișa Postului consilierilor personali ai primarului evazionist Kovacs nu se cere Pregătire de specialitate  și nici Competență managerială deși una din Atribuțiile postului   prevede….,,asigurarea și fundamentarea complexă a deciziilor de conducere,,.

Concluzia? Primarul evazionist din Carei nu dorește opoziție ci doar o mașină de vot  în Consiliul Local. Orice voce critică este monitorizată și dacă nu pricepe de vorbă bună că  în Carei este dictatură se apelează la linșajul mediatic și la stigmatizarea celor cu spirit civic. Nu au scăpat nici partidele politice de atenția lui așa că acum s-au aliniat.

Momentan, consilierul de limbă maghiară și membru al UDMR este suspendat pe perioada campaniei preelectorale și electorale deoarece candidează pentru fotoliul de primar  în comuna sa de domiciliu unde vrea se pare să importe atacurile la persoană cu care s-a familiarizat de când lucrează la Primăria Carei. Ca în lozincile bolșevice…,,cine  nu e cu noi e împotriva noastră,,.

A rămas doar  bloggerul Szasz, cel dovedit de instanță ca  și denigrator și mincinos, fără nicio realizare pe plan profesional, dependent de bunăvoința vreunui politician pentru un loc de muncă.

Buletin de Carei a deranjat mereu prin informațiile sale documentate despre abuzurile și discriminările din administrația locală. În loc  de documente și probe care să dovedească contrariul celor afirmate de noi, consilierii primarului fac  ceea ce știu: dezinformează și denigrează…pe bani publici. Drept e că despre ce se petrece la Carei nu se scrie….caz clasic de OMERTA.

Și toate acestea în condițiile  în care avem un primar dovedit EVAZIONIST, plin de datorii la buget, cu mai multe firme falimentate la activ. Doar că e de la UDMR și beneficiază de ,,imunitate,,  în contextul alianțelor politice.

Vă dați seama ce  campanii de presă se făceau dacă primarul evazionist era de la alt partid și își angaja doi consilieri bloggeri care să aibă ca atribuții  semnalarea  aspectelor critice la adresa autorităților locale și apoi  întocmirea de rapoarte și informări pentru primar?

 

Buletin de Carei

 

 

 

Lasati un comentariu