Unic în România! Consilier al primarului din Carei șantajează partidele locale pe blogul său

• publicat la: 16 august 2020
Unic în România! Consilier al primarului din Carei șantajează partidele locale pe blogul său

O nouă ofensă la adresa careienilor  poartă semnătura bloggerului Szasz angajat la Primăria Carei la cabinetul primarului.

Ia te uită cine vorbește!

Nu facem  referire la filmul cu acest nume ci la tupeul fără limite al analfabetului funcțional ales ca și consilier  personal de primarul Careiului.

În disperare de cauză a trecut la șantajarea partidelor cu filiale la Carei, operațiunea  în sine fiind specializarea sa. Partidele cu liste de candidați pentru alegerile locale din 27 septembrie sunt atenționate să nu colaboreze cu Buletin de Carei fiind acuzați că am promova ,,atacurile la persoană, jigniri în limbaj suburban, dezinformări ordinare, naționalism deșănțat și  instigări interetnice,,.

Mai mult ca sigur că avea oglinda  în față când a scris.

Culmea, suntem acuzați de metode puse în practică constant tocmai de el, practici de care nu se poate dezbăra pentru că sunt însăși rațiunea lui de a fi.

Să aibă memoria atât de scurtă încât a uitat de declarația dată de el la DNA când scria cu subiect și predicat că a semnat articole de santaj? Unul era ,,Consultață dubuioasă…

Analfabetul funcțional plătit din banii careienilor vorbește de atacuri la persoană! Să ne aducem aminte doar de ultimele lui postări pe blogul personal Opinie de Carei.

Chiar nu credem că a uitat  cineva cum a fost atacat  medicul Alexandru Sava sau președinta Judecătoriei Carei, primul pentru că a atras atenția foarte dur asupra acestui virus parșiv iar președinta Judecătoriei Carei pentru că a dat o sentințăta defavorabilă lui. Cititorii nu au uitat cum l-a atacat pe consilierul Ilie Ciută care candidează acum ca independent pentru un nou mandat de consilier și de care scria că folosește apa pe care nu o plătește dar incapabil să aducă vreun act, un document cu care să dovedească acuzația.

https://www.buletindecarei.ro/2020/01/consilierul-primarului-kovacs-ataca-presedinta-judecatoriei-carei.html

Nici acuzele la adresa Daniela Ciută nu a fost capabil să le dovedească așa cum fac persoanele respectabile și responsabile.

Acuzația de polițistă falsă  sau intrarea frauduloasă în anumite încăperi din incinta Castelului au rămas tot la stadiul de minciuni caracteristice acestui analfabet funcțional dovedit și plătit din bani publici.

Pentru acuzația de intrare frauduloasă în anumite încăperi de la Castel a existat o plângere prealabilă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei iar ulterior un proces în care Daniela Ciută s-a reprezentat singură împotriva avocatei consilier UDMR Eva Mărginean din Baroul Satu Mare. Toată experiența sa de avocat proaspăt ieșit la pensie nu a fost de folos în fața documentelor oficiale prezentate de Daniela Ciută. Așa că analfabetul funcțional Szaz a mai bifat un Fake News!

https://www.buletindecarei.ro/2020/03/avocat-eva-marginean-din-baroul-satu-mare-pierde-in-fata-inginerului-mecanic-daniela-ciuta.html

Nu am citit ca din respect pentru cititorii săi să  revină cu informațiile reale sau să dovedească acuzele  dar nu e timpul pierdut, poate le va publica de acum înainte, dacă va căuta în DEX ce înseamnă deontologie.

Nu a scăpat de atacurile lui Szasz nici avocata Vasilica Popovici.  A fost momentul când ne-a demonstrat că deține titulatura de analfabet funcțional, nefiind capabil să facă diferența dintre beneficiu și a beneficia, Szasz fiind cică economist de profesie.

O altă acuzație este cea de ,,Limbaj suburban,,. Ajunge să citiți acest comentariu al analfabetului funcțional Szasz pentru a vă face  o impresie despre  noțiunile sale de ,,limbaj de exprimare,,.

Așteptăm  exemple de limbaj suburban folosite de Buletin de Carei.

Despre ,,denigrări si minciuni,,  nici nu mai aducem vorba pentru că memoria îi joacă feste și la acest capitol.

În procesul inițiat de Ilie Ciută tocmai pentru dezinformările, calomniile și minciunile promovate ani de zile, a fost OBLIGAT să șteargă toate articole nominalizate de Ilie Ciută.

Buletin de Carei NU A TREBUIT să șteargă  NICIUN articol pentru că  nu sunt nici calomnioase, nici mincinoase  și nici denigratoare.

Analfabetul funcțional face referire și la ,,naționalism deșănțat,, atunci când dă ultimatum partidelor din Carei să nu colaboreze cu Buletin de Carei.

Cum se face că nu a mai consemnat spusele primarului, nănașul și șeful său, atunci când afirma ,,Nu provocați maghiarii,, doar pentru că ASTRA Carei a vrut să  ridice pe cheltuiala sa, în Anul Centenar, un catarg pe domeniul public careian?

Sau că timp de 3 ani primarul și cei 12 consilieri UDMR au interzis amplasarea bustului poetului național Mihai Eminescu pe domeniul public și PE CHELTUIALA ASTRA Carei! Bustul lui I.C.Brătianu este  și acum interzis a fi amplasat pe domeniul public careian.

În timp ce plăcile sau monumentele pentru maghiari se  realizează din bugetul local.

Analfabetul funcțional a fost adus de primar la cabinetul său personal tocmai pentru a face ce știe adică a linșa mediatic persoanele cu spirit civic ce semnalează abuzurile, discriminările și neregulile din Primăria Carei, Fișa postului fiind elocventă în acest sens.

Dezlănțuirea smulgătorului de buruieni de pe domeniul public la adresa Buletin de Carei nu face decât să confirme că suntem pe calea cea bună adică doar în slujba comunității de care  își bate joc actuala conducere a municipiului Carei.

Buletin de Carei nu a fost și nu este abonat la banul public sau al vreunui partid. Un proverb românesc spune că ,,cine se aseamănă se adună,, așa că partidele pot colabora liniștit cu cine doresc. Electoratul va trage concluziile de rigoare.

A spune că Szasz e denigrator și mincinos e de fapt un pleonasm.

Buletin de Carei

https://www.buletindecarei.ro/2015/07/bani-publici-pentru-denigrarea-adversarilor-politici-nasul-primar-si-a-angajat-finul-ca-administrator-pagina-facebook-primaria-carei.html

https://www.buletindecarei.ro/2015/10/finul-primarului-kovacs-cu-contract-semnat-cu-primaria-carei-si-pentru-corectura-sperie-cititorii-din-bacau-ai-buletin-de-carei.html

https://www.buletindecarei.ro/2016/01/ia-te-uita-cine-vorbeste-un-fin-de-primar-careian-si-santajist-ce-actiona-la-comanda-unui-inculpat-emite-opinii.html

https://www.buletindecarei.ro/2015/12/foc-de-artificii-inainte-de-revelion-finul-primarului-kovacstraficant-de-influenta-impreuna-cu-govor-mircea-in-referatul-dna.html

Lasati un comentariu