Careienilor rămași fără locuințe în urma exploziei li s-a promis ajutor la chirie de 1000 lei lunar

• publicat la: 31 martie 2022
Careienilor rămași fără locuințe în urma exploziei li s-a promis ajutor la chirie de 1000 lei lunar

Careienii afectați de explozia din 27 februarie 2022 au solicitat ieri o întrevedere cu primarul Kovacs pentru a obține informații legate de situația lor …rămași pe drumuri deși sunt proprietari de apartamente.

Nu  mai aducem în discuție ,,încurajările,, primite din partea primarului dar am reținut că promisiunile de până acum referitoare  la acordarea de ajutor pentru susținerea chiriei au fost vorbe în vânt. Dacă careienii rămași fără locuințe după explozia din 27 februarie nu ar fi protestat ieri la Primărie  nu ar fi fost pusă nici acum în practică ,,promisiunea,, pentru ajutor financiar la chirie.

,,Monica, fă referat pentru ședința de mâine  ca să aprobăm ajutorul de 1 000 lei pe lună pentru chirie pe timp de  un an,,.

Așa s-a acordat ajutorul financiar pentru chirie  pentru careienii rămași fără locuințele proprietate. Rămâne de văzut dacă la ședința CL Carei de astăzi se va concretiza promisiunea primarului Kovacs.

Primarul Kovacs i-a primit pe careienii rămași fără locuințe în urma exploziei. ,,Să vă bucurați că trăiți, că sunteți sănătoși!,,

Buletin de Carei

Lasati un comentariu