Primarul mulțumește donatorilor pentru aparate medicale

• publicat la: 3 aprilie 2020
Primarul mulțumește donatorilor pentru aparate medicale

Primarul Kovacs mulțumește firmelor și persoanelor fizice pentru sprijinul acordat.

Si firmele locale donează pentru aparatul de testare COVID 19.  Se așteaptă ca tot personalul medical de la Spitalul Municipal Carei să primească dotările minime pentru asigurarea protecției împotriva coronavirus. Până la această oră nu s-a făcut referire la izoleta pentru transportul persoanelor. Un lot de viziere a fost primit ca donație din partea dr.Radu Borlan de la Satu Mare.

Așteptăm și un anunț privind situația de la Spitalul Municipal Carei.

Anunț

….
Stimați careieni,
În această săptămână s-a procedat la achiziționarea unei platforme de testare COVID-19 pentru municipiul Carei.

Este un echipament de laborator multifuncțional cu o precizie de testare de 99,99 % și va sosi în perioada 15-20 aprilie.
Mulțumim în special societății AGROTEX SRL (care an de an a susținut sistemul medical din Carei), precum și societăților Alconor Company SRL și Înfrățirea SA pentru contribuția adusă la achiziționarea acestui echipament în valoare de 630.000 lei.
Referitor la aportul individual al tuturor societăților în susținerea combaterii, a tratării acestei epidemii, vom reveni cu un bilanț ulterior.
De asemenea, mulțumim societăților Cirfem SRL, Kneho Rom SRL și Radu Mob SRL, precum și doamnei doctor Bartis Zsuzsanna, care au răspuns apelului nostru, sprijinind financiar administrația locală în achiziția de dotări vitale în lupta cadrelor medicale împotriva coronavirusului.
Cu stimă,
Primar
Ing. Eugen Kovacs

 

Lasati un comentariu