Primăria UDMR din Sfântu Gheorghe aplică metodele primăriei UDMR Carei

• publicat la: 10 septembrie 2014
Primăria  UDMR din Sfântu Gheorghe  aplică metodele primăriei UDMR Carei

Primarul UDMR din Sfântu Gheorghe preia apucăturile primarului UDMR Carei şi împietează o ceremonie militară. Oficialitățile din Sfântu Gheorghe au marcat   70 de ani de la eliberarea orașului de sub ocupația hortystă în condiţii similare sărbătoririi Centenarului Gheza Vida de la Carei .

Ca în fiecare an, ceremonia militară a avut loc în fața Primăriei Sfântu Gheorghe. Au fost depuse coroane de flori la placa comemorativă amplasată pe fațada Primăriei Sfântu Gheorghe pentru a marca ziua de 8 septembrie 1944, ziua în care orașul a fost eliberat de sub ocupația trupelor ungare conduse de Horthy Miklos.

În acest an, primarul UDMR din Sfântu Gheorghe, Antal Arpad Andras (UDMR), binecunoscut opiniei publice pentru gesturile sale antiromânești, a comis un gest incalificabil în încercarea de a incomoda ceremonia militară. Fațada Primăriei Sfântu Gheorghe a fost acoperită încă de vineri, la indicațiile primarului, cu schele pentru a demara renovarea clădirii în care funcționează primăria. Deși știa foarte bine că azi are loc această ceremonie, primarul Antal Arpad nu a așteptat până azi la finalul zilei pentru a acorda respectul cuvenit acestei ceremonii, ci a montat schelele și a acoperit cu o plasă placa comemorativă.

Pe durata ceremoniei militare plasa care acoperea placa comemorativă a fost îndepărtată. Despre semnificația zilei de 8 septembrie 1944 pentru românii din Sfântu Gheorghe aici. aflăm de la  Dan Tanasa

La Carei,cu câteva zile înaintea aniversării centenarului Gheza Vida,primăria a decis demararea de lucrări in  faţa monumentului ce îşi aştepta distinşii oaspeti. aici

In pofida acestor gesturi de amabilitate din partea primăriei ,toti cei prezenti au fost pătrunsi de importanţa evenimentului si au ignorat  primirea pregătită cu 6 zile inainte de administratia locală. aici

Fidel promisiunii făcute cu ocazia  acelei manifestări,presedintele Consiliului Judetean Satu Mare a preluat de la primăria Carei Monumentul Ostasului Român si a alocat fonduri pentru restaurarea lui. Până

comentarii

de emil la 12 septembrie 2014 - 23:29

rmdiszno se ocupa cu ceea ce cunoaste: disznosag.

de Horia Mărieș la 13 septembrie 2014 - 04:36

Ești tare Don (prof. ing.) Tiberio!

Îti schimbi „alias”-ul așa cu își schimbă alții șosetele. Nu este însă cazul la dumneata.

La dumneata perpetuă rămâne numai ura împotriva românilor împotriva liberalilor și împotriva familiei Ciută.
Altceva chiar nu mai știi?

Linge-l dom’le în cur pe primaș cât vrei dumneata, linge și UDMR-ul, că noi nu ne supărăm.

Dar de români să nu indrãznesti sá te atingi mai atingi vreodată findcă o să ai de-a face cu mine!
O să te caftesc, neamule de traistă. Érti maga ezeket, és románul?

Dar pastilele ți le mai iei sau ai uitat total de ele?

de andrei la 13 septembrie 2014 - 09:35

mare viteaz pe tastatura mircea badea 2

de gyuri la 13 septembrie 2014 - 09:41

ne este rusine ca la carei am ajuns sa avem de sef un om care nu stie sa traiasca in liniste cu toti oamenii.
la carei am fost obisnuiti sa traim in pace cu toata lumea pana nu au venit cei doi bulibasi de la primarie.
se vede ca nu sunt din carei si nu stiu obiceiurile locului!
se folosesc de noi ca sa spuna ca toti magyar sunt la fel dar nu este adevarat pentru ca noi avem in familie si romani si ne iontelegem bine si nu ne batem joc unul de altul asa cum se face la primarie!
eu aici primesc pensie si nu inteleg de ce pune pe cineva sa invete limba maghiara daca nu este la el limba materna si mai ales in primaria care si daca place si daca nu este in romania.

de erik la 13 septembrie 2014 - 09:44

sa vina in germania sa vada cine da de lucru la primarie daca nu sttiii sa vorbesti limba germana!
sau sa termini liceul daca nu stii limba germana care este limba statului..voi tulipanii sunteti mari si tari aici pentru ca vi se permite ca in germania demult ati fi fost expulzati daca nu vreti sa vorbiti limba germana..

de Zavaidoc la 13 septembrie 2014 - 16:17

Hai sa nai bem o Bere de post si sa ne iubim ca fratii

Lasati un comentariu