Poliţia Municipiului Satu Mare confirmă informaţiile Buletin de Carei în Cazul Troiţa

• publicat la: 15 octombrie 2018
Poliţia Municipiului Satu Mare confirmă informaţiile Buletin de Carei în Cazul Troiţa

Poliţia Municipiului Satu Mare confirmă cele scrise de Buletin de Carei la data de 12 septembrie 2018 dar informează greşit cu privire la reamplasarea troiţei care nu a fost repusă pe soclul de pe care a fost ridicată.

Buletin de Carei este supus hărţuirii şi denigrării de câte ori atinge subiecte sensibile pentru mai marii vremii din administraţia publică deşi informaţiile oferite sunt cât se poate de reale şi bine documentate.

Aşa s-a întâmplat şi în cazul prezentării informaţiilor despre ridicarea troiţei româneşti din Satu Mare. Până şi consilierul primarului din Carei a atacat Buletin de Carei dar cu date FALSE, nedocumentate, cum procedează şi în alte cazuri în care apără imaginea mincinoşilor.

Buletin de Carei vă prezintă în continuare dovada care atestă bâlbele Primăriei Satu Mare în încercarea lor de a motiva ridicarea troiţei româneşti din centrul oraşului dar şi minciunile crase ale lui Szasz Lorand ce au apărut pe  blogul  său Opinie de Carei. Dacă ar avea bun simţ ar da o dezminţire.

La data de 12 septembrie 2018 troita românească din Satu Mare a fost ridicată de angajaţii Primăriei Satu Mare în timp ce primarul era la discuţii cu prof.Livia Haidu şi col(r) Voicu Şichet tocmai pe acest subiect!

POLIŢIA LOCALĂ SATU MARE CONFIRMĂ cele scrise de Buletin de Carei în data de 12 septembrie 2018 dar  informează  greşit despre reamplasarea troiţei pe soclu!

Nici vorbă în comunicat despre lipsa autorizaţiei de amplasare despre care s-a tot bătut monedă.

Priviti în schimb dezinformările promovate de primăria Satu Mare şi de consilierul Primarului Kovacs din Carei, se pare foarte afectaţi că Buletin de Carei  a informat despre ridicarea  troiţei româneşti!

Acestea sunt dezinformările promovate …cu neruşinare  dar demontate de comunicate oficiale ulterioare chiar din partea Poliţiei şi a prof.Livia Haidu şi a col(r) Voicu Şichet.

Cu astfel de dezinformări se încearcă ascunderea adevăratelor intenţii de către semnatarii ruşinoaselor materiale.

Minciuna are picioare scurte şi adevărul iese mereu la iveală.

A meritat campania de denigrare a Buletin de Carei? A primit cineva spor la salariu pentru dezinformările promovate în spaţiul public?

Buletin de Carei vă oferă mereu informaţii bine documentate, mai ales în cazurile flagrante de discriminare, motiv pentru care este supus unei campanii de denigrare din partea consilierilor primarului din Carei.

Buletin de Carei

 

 

 

comentarii

Raspunsuri

Lasati un comentariu