Sportivi de la A.C.S.Sakura Carei în Lotul României

• publicat la: 17 octombrie 2018
Sportivi de la A.C.S.Sakura Carei în Lotul României

In weekendul 12-14 octombrie sportivii avansati de la A.C.S.Sakura Carei au luat parte la 26th World Shotokan Championsships and 11th Inviational Kohai Cup. Sportivii din Carei  au făcut parte  din Lotul National  al României Karate SKDUN.

Evenimentul a avut loc la Chisinău , Republica Moldova si au luat parte in jur de 900 de sportivi din 30 de tări  ale lumii.

La Cupa Mondiala Kohai, destinată sportivilor ]ncep[tori p\n[ la nivelul de centura maro, Cimpoies Attila a ob’inut locul 2 la  categoria de kumite seniori Open,9-4 kyu
Tyukodi Cristina a obtinut locul 5 la proba de kata minicadete 9-7 kyu.
Sportivii Sepler Mark, Covaci Antonia , Molnar Patric, Molnar Theodora din păcate de data asta nu au ajuns pe podium.
La Campionatul Mondial, Medvei Edvin , centura neagră 1Dan a obtinut locul 3 , kumite juniori -68 kg.
Knecht Patrik, centura neagră 1 Dan s-a calificat pe locul 5 , categoria kumite cadeti +70 kg.
Antrenorii  Gheorghe Daraban si Engber Ingrid îi felicită pe sportivii de la Sakura Carei  care au participat la această competitie de  nivel inalt.
Le multumim tuturor care ne-au ajutat sa fie posibilă participarea la Cupa si Camponatul Mondial : Consiliului Judetean Satu Mare pentru ajutorul acordat prin finantare nerambursabilă . Totodată mulţumim părinţilor sportivilor pentru sustinere.
Următorul eveniment in calendarul competitonal al A.C.S.Sakura Carei este Pepe,^s Cupa  Salonta unde vor debuta mai multi sportivi începători.

Lasati un comentariu