Ședință de 3 minute la Consiliul Local Carei. Primăria Carei tot fără plăci oficiale pe clădire

• publicat la: 17 ianuarie 2019
Ședință de 3 minute la Consiliul Local Carei. Primăria Carei tot fără plăci oficiale pe clădire

O ședință extraordinară de 3 minute a avut loc astăzi la sediul Primăriei Carei. Niciunul dintre cele 3 puncte aflate pe Ordinea de Zi nu a avut parte de dezbateri ci a fost supus votului imediat după citirea proiectului de hotărâre.  În loc să se bucure că nu a fost în situația de  a se face din nou de râs prin necunștință de cauză privind problemele de natură economică, consilierul primarului incită și manipulează opinia publică luând în derâdere faptul că unii consilieri intervin prin expunerea punctului propriu de vedere și corectarea erorilor executivului. Lipsa oricărei pregătiri de specialitate își spune de fapt cuvântul din partea lui iar din partea primarului datornic mesajul este clar….supunere totală dacă nu vreți  să fiți încondeiați de presa de casă.

Cu unanimitate de voturi a fost aprobată  utilizarea în anul 2019 a excedentului rezultat din secţiunea de  funcţionare, respectiv dezvoltare.

A fost din nou modificată o  hotărâre anterioară privind proiectul transfrontalier „ Cooperare între Carei şi Nyirbator pentru îmbunătăţirea ocupării forţei de muncă şi promovarea dezvoltării bazate pe potenţialul lor endogen”,  tot cu unanimitate de voturi.

Ultimul proiect pus în discuție dar votat  fără discuții a corectat  eroarea materială strecurată în tabloul cadru Anexă la HCL 110/2018 pentru stabilirea impozitelor şi taxelor locale pentru anul fiscal 2019 la camioanele de 20t.

Președinte de ședință a fost consilierul Sorin Cioltean iar din cei 19 consilieri au fost prezenți doar 16.

Consemnarea ședinței CL dar și a altor materiale de către consilierul personal al primarului a fost postată pe pagina lui de Facebook dar și pe blogul său în timpul programului de la Primărie pentru care este plătit din banii careienilor dovadă că primarul datornic Kovacs nu are nevoie de fapt de specialiști ci de scribi care să contribuie la obținerea imaginii  dorite de acesta.

Când vom avea montate pe clădirea Primăriei Carei plăcile oficiale cu însemnele naționale dacă tot este o Primărie din România? Chiar trebuie să cunoască toată țara  astfel de acțiuni antiromânești la Carei?

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu