Orbul găinilor

• publicat la: 25 martie 2021
Orbul găinilor

În timp ce consilierul personal al primarului Careiului se ocupă de găinile glumețe de pe Facebook, șeful său se află pe domeniul public fără mască.

Prin similitudine cu aberațiile debitate de analfabetul funcțional la ceas de seară, putem spune că primarul instigă la nerespectarea măsurilor de protecție sanitară.

Kovacs se afla astăzi, 25 martie 2021, pe domeniul public, lângă mașina pe care o folosește în interes personal deși este proprietatea Fundației de promovare a turismului local, fără mască.

Tot în idioțeniile postate la ceas de seară, Szasz apelează la imagini în care încercuiește ca nepurtător de mască doar pe cine are indicația de a ataca.

Că doar nu o avea orbul găinii …că tot e atras de găinile de pe Facebook. Bine spune vorba românească…..,,prostul nu e prost destul dacă nu e și fudul,,.

Nănașul său scapă de încercuirea cu roșu, la fel și cei din asociația unde este președinte. Ei nu deranjează liniștea primarului și nici nu fac presă.

.

Mai jos  găsiți aceeași imagine de la bustul lui Eminescu în care se vede clar, pentru cei care nu au orbul găinii, câte persoane  nu poartă mască.

De la atâtea plimbări pe la cabinetele politicienilor sătmăreni o fi amețit omul sau poate nu își revine încă de la sumele nesperate  pe care le încasează de la Primăria Carei și pe care se teme să le facă publice prin Declarația de Avere.

https://www.buletindecarei.ro/2021/03/gaina-si-szasz-lorand.html

https://www.buletindecarei.ro/2021/03/sa-radem-de-szasz-lorand-consilierul-primarului-udmr-din-carei-considera-incitari-relatarile-de-la-protestele-din-20-martie.html

Daniela Ciută

Lasati un comentariu