Revista presei naționale. Și Careiul face parte din România

• publicat la: 24 martie 2021
Revista  presei naționale. Și Careiul face parte din România

Cel mai importante știri ale zilei sunt cuprinse  în Revista Presei redactată de către R3media. Din cuprins  nu lisesc nici referirile la municipiul Carei care se află sub dictatură UDMR cu acceptul tacit al autorităților statului român. Frica de proteste a dictatorilor dintre care unul este demnitar și evazionist dovedit a dus la angajarea la primărie a unui consilier  pe post de informator și manipulator de opinie. Sub dictatura UDMR se permite favoriților angajați la primărie ascunderea Declarațiilor de Avere.

Ministrul Energiei Virgil Popescu a susținut marți, 23 martie, o declarație de presă în care a precizat că va fi deschisă mina de uraniu de la Tulgheș (Harghita) -Grințieș (Neamț). Aici este cel mai mare zăcământ de uraniu din România.

Ministerul Finanțelor pro­pune sus­pen­darea apli­cării mă­surii prin care angajatorii puteau să le dea părinţilor 1.500 de lei pentru creşă sau grădiniţă. Părinţii ar fi putut primi 1.500 de lei pe lună de la angajator, iar companiile îşi scădeau această cheltuială din impozitele plătite statului.

integral pe r3media.ro

Lasati un comentariu