Ipocrizia Primăriei Carei când vine vorba de banii careienilor

• publicat la: 28 mai 2021
Ipocrizia Primăriei Carei când vine vorba de banii careienilor

„Primăria Carei atrage atenția cetățenilor că lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere în cadrul celor două proiecte de mobilitate urbană derulate în municipiu sunt gratuite. Poliția Locală a identificat zilele trecute două persoane din Săcuieni, care au solicitat unor careieni diverse sume de bani pentru lucrări de reparații la trotuare în fața caselor, susținând că acționează în numele Primăriei Carei. Cele două persoane au fost predate Poliției Naționale în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.„, apare scris pe pagina Primăriei Carei.

Este foarte binevenită intervenția promptă, probabil la semnalările careienilor, pentru prinderea excrocilor care profită de dorința careienilor de a beneficia de un plus de confort în fața locuinței lor.

Dar…dubla măsură e la ea acasă în cazul celor apropiați conducerii Primăriei Carei.

Câtă ipocrizie din partea Primăriei Carei care nu aplică aceleași standarde când vine vorba de băgat mâna în buzunarul careienilor din partea angajaților săi!

Pentru că din banii careienilor se plătesc salariile angajaților din aparatul primarului iar unii dintre ei merg în timpul programului  la cumpărături sau își rezolvă probleme personale  inclusiv postări în timpul orelor de program pe rețele sociale. În astfel de cazuri, conducerea Primăriei Carei nu mai contabilizează banii careienilor. Nici în cazul derapajelor angajaților de la firma care aplică tarre Planul de Mobilitate!

Pentru conformitate, informăn cititorii că nu există în România  Poliția Națională ca instituție așa cum apare în anunțul Primăriei Carei ci  Poliția Română.

Găsiți și 2 comentarii ale unor cititori…

.

Buletin de Carei

 

 

 

Lasati un comentariu