Primarul evazionist din Carei scutește de impozit pe clădiri o asociație care are activități comerciale

• publicat la: 17 mai 2022
Primarul evazionist din Carei scutește de impozit pe clădiri o asociație care are activități comerciale

Primarul evazionist Kovacs, care s-a mutat din Carei din cursul anului trecut, scutește de la plata impozitelor și taxelor locale o asociație care are activități comerciale. De ce  nu ar fi scutiți și careienii de rând de la plata  impozitelor? Sau celelalte asociații careiene, mai ales cele care într-adevăr nu prestează activități comerciale ci doar culturale.

Discriminarea rămâne pe mai departe  politica preferată de primarul Kovacs.

Primarul evazionist Kovacs face din nou jocurile unui grup de interese și a inițiat proiect pentru scutirea de impozit a asociației unde a fost membru fondator până în mai 2019 împreună cu viceprimarul Keizer Ludovic. Fapt ce nu l-a împiedicat pe viceprimar să voteze scutirile de impozit inițiate de primarul Kovacs până la data ieșirii lor din asociație.

Acționat în instanță pentru acest motiv, CL pierde procesul la Curtea de Apel Oradea dar scutește în continuare de la plata impozitelor asociația cu activități comerciale. Interesele de grup sunt deasupra legii la Carei.

Consilierul Ilie Ciută câștigă la Curtea de Apel Oradea. Primarul mai pierde un proces

Asociația Equus a fost înființată în anul 2000 și a primit clădiri din patrimoniul orașului pentru care primăria plătea utilitățile.

Conflict de interese, declaraţii mincinoase, abuz la cel mai înalt nivel în Primăria Carei

Administraţia careieană plăteşte utilităţile unei asociaţii fără acordul CL

Pentru această asociație, primăria Carei a cumpărat cai de rasă din banii careienilor.

Primăria mun.Carei  a achiziționat de la societatea Twin Impex SRL  doi cai lipitani în valoare de 37.970,72 lei, plătiţi la 24 .10.2014, pentru folosinţa  Asociaţiei Equus, unde preşedinte este Veress Anna, angajată ca şi consilier în primăria Carei (conform declaraţiei de avere şi interese semnată în data de 2 iunie 2015).

Tot Primăria Carei, unde este angajată preşedinta Asociaţiei Equus, a derulat  proiectul transfrontalier “Revitalizarea Grădinii aferente Castelului”, cod  HURO 1101/019/1.3.1. din care 675.434,00  euro sunt alocaţi Careiului. Manager de proiect, Veress Toma, nimeni altul decât soţul consilierei din aceeaşi primărie, preşedinta Asociatiei Equus, fost consilier local.

Pentru astfel de informări Buletin de Carei și administratorul acestuia sunt amenințați și atacați constant. Adevărul deranjează grupul de interese ce a pus stăpânire pe municipiul Carei.

Buletin de Carei

  • Buletin de Carei se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. 
  • Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa. Contactați-ne: AICI.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.

Lasati un comentariu